Blogger templates

Pages

Saturday, June 16, 2012

Britney Spears nuk di të vishet në jetën e përditshme

Nga veshjet shik, në veshjet sportive për të kaluar një ditë pushimi me bijtë e saj.

Kjo është Britney Spears e cila si duket kërkon gjithmonë asistencën e ekipit të veshjeve pasi ajo nuk duket se ka ndonjë dhunti në të veshur.

Pas " X Factor USA" ajo është parë me dy djemtë e saj Sean Preston dhe Jayden James në Santa Barbara sot, me një veshje kaluar adoleshentët
                                             

0 comments:

Post a Comment

 

Blogger news

Blogroll

About