Blogger templates

Pages

Saturday, June 16, 2012

I lë fëmijët në mjerim dhe çdo natë shkon në klub me miqtë e saj
Nënë e 3 fëmijëve ka rënë në duart e gjykatës pasi akuzohet për shkatim jete të mjerueshme për fëmijët, ndërkohë që për veten e saj, shijonte çdo natë pabet e qytetit.

Laura Palmer, 26 vjeç për veten e saj kishte shpenzuar gjithçka për të qënënjë femër seksi, ndërkohë fqinjët kanë thirrur policinë pasi kanë parë fëmijët e saj përjashta shtëpisë në gjendje të mjerueshme dhe që ishin duke vrapuar.

Policia dhe punonjësit sociale kanë gjetur fëmijët të zbathur dhe të lyer me feçe si dhe një shtëpi që ngado kishte mbeturina.

Nëna e tre fëmijëve u përball me një proçes gjyqësor ku ajo u justifikua pasi nuk ishte shtëpia e tyre, pasi prisnin që të merrnin shumë shpejt shtëpinë e tyre.
Por përsëri gjykata e dënoi atë me 4 muaj burg dhe 12 muaj do të ishte nën kontroll të rreptë.
Gjykatësi ju drejtua në fund duke i thënë: vendos fëmijët prioritet, jo qejfin e jetës tënde.0 comments:

Post a Comment

 

Blogger news

Blogroll

About