Blogger templates

Pages

Tuesday, June 19, 2012

Bad Ass (2012)

Një veteran i luftës  Amriko-Vietnameze i cili bëhet një hero lokal pasi ka shpëtuar një njeri nga krimineltët në një autobus të qytetit të tij vendos për të ndërmarrë veprime të jashtligjshme kur shoku i tij më i mirë është vrarë dhe policia tregojnë pak interes në zgjidhjen e çeshtjes…http://www.shiko.al/aksion/bad-ass-2012

0 comments:

Post a Comment

 

Blogger news

Blogroll

About